Automatisering av lageret gir fornøyde kunder

Når kunden mottar feil varer, må lageret bruke ressurser på å ta feilvaren retur og sende den riktige. Og hva verre er: En kunde har fått en dårlig opplevelse. Feilplukk er kostbare på flere måter, og derfor er reduksjon i feilplukk en viktig fordel ved Apport WMS. Ved å automatisere manuelle rutiner som gir muligheter for feil, sørger Apport Warehouse Management Systems for at feilplukk så godt som utryddes.

«Våre kunder er avhengige av at vi leverer riktig produkt til riktig tid og sted. Hvis vi gjør feil, begynner de å se seg om etter en annen leverandør neste gang, så det er svært viktig for oss at våre lager fungerer optimalt. « – Lennart Andersson, Senior Advisor & Operations Manager, Brammer

Brukervennlig og behagelig å jobbe med

Et gammeldags lager kan være et kaotisk sted. Apport Warehouse Management Systems gir oversikt og ro. Lagerarbeidere vet alltid hvilken oppgave de skal utføre, og hvordan den løses optimalt. Det skaper et godt arbeidsmiljø, noe som bidrar til å gjøre selskapet til en attraktiv arbeidsplass.

Brukergrensesnittet er utformet for å være lett og behagelig å arbeide med, og med stemmestyring i form av Apport Voice kan systemet til og med betjenes uten bruk av håndterminaler.

På grunn av den brukervennlige oppbyggingen er Apport WMS lett å lære, så sesongansatte raskt opplever å være på høyde med de fastansatte lagerarbeiderne.

Trenger dere en sparringspartner for å drøfte lager optimalisering? Book et møte med en konsulent fra Apport

Apport WMS