InformasjonskapslerApport Systems bruker informasjonskapsler til statistikk og til å forbedre din opplevelse. Les mere Accepter

Aktuelle ledige stillinger

Hvem er Apport?

Apport er en av markedets foretrukne WMS leverandører og samarbeidspartnere. Vi har optimalisert lagerlogistikken for flere selskaper i Norden siden år 2000 og har lang erfaring innen næringsmiddelindustrien, detaljehandel, netthandel og produksjon.

“Hos Apport står kunden i sentrum og vi anstrenger oss alltid for at kunden skal få høyest mulig verdi gjennom et partnerskap med oss. Suksess skapes ved at mennesker og kompetente medarbeidere viser ansvarsbevisshet, engasjement og lidenskap i deres arbeidsinnsats. Våre medarbeidere er derfor avgjørende for vår fremtidig suksess”, forteller Jakob Krogh, CEO hos Apport.

For oss så handler effektiv lagerstyring om å sette mennesker før systemer og tenke prosess før teknikk. Teknikken er et uunværlig redskap, men det er mennesker som skaper forandring. Derfor er vårt DNA dette:

People over Systems
Process over technology
Results above all

Les mer om Apport her.

Apports historie

Treff dine nye kollegaer

Bo Kristensen udtaler sig om Apport som arbejdsplads

“Jeg blir stadig utfordret hos Apport ved å arbeide mot en bred kundebase bestående av ulike løsninger og behov. Vi arbeider mot flere kundesegmenter som er alt fra et lite selskap med fokus på presisjon til større selskap med fokus på effektivitet.
Alle kunder er unike på hver sin måte, og dette gjør arbeidet vårt veldig spennende.”

Hør Bo fortelle om hans arbeid som Konsulentsjef og hva han synes om å arbeide hos Apport

Merete udtaler sig om Apport

”Det er veldig høyt under taket hos Apport. Menneskene her er veldig snille mot hverandre og vi har en god dialog. Dette skaper et godt arbeidsmiljø, der vi hjelper hverandre og støtter hverandre i situasjoner som oppstår i de forskjellige avdelingene. Vi gleder oss alltid til å komme på jobb, hvor vi blir møtt med vennlige smil hver dag.”

Merete forteller om hennes erfaring som Applikasjonssupporter og sparring med kollegaene

Allan udtaler sig om Apport

“Jeg synes en av de tingene som gjør arbeidskulturen hos Apport veldig god, er at vi jobber meget godt sammen. Selv om man jobber selvstendig med egne arbeidersoppgaver, så er det tilrettlagt for et godt samarbeid der vi har mulighet til å snakke sammen, dele kunnskap og løse oppgaver på tvers av faggrupper, men også kollegaer.”

Hør Allan fortelle mer om kulturen hos Apport og hans jobb som Implementeringskonsulent

Hva tilbyr vi?

En del av et fellesskap

Hos Apport blir du en del av et selskap med en velfungerende og aktiv personalforening som sørger for å samle kollegaene både sosialt og faglig.

Vi løper DHL-stafetten, holder grillfester, går på kino, ser fotball sammen og mye annet. Hver fredag spiser vi frokost sammen på kontoret.
Arrangementene stryker vårt samhold og binder sammen de forskjellig faggruppene i latter og hyggelige opplevelser.

Hos Apport får du i tillegg lunsjordning, fruktordning og sunnhetsforsikring m.m.