Enkelhet i alle aspekter

Hos Apport liker vi å holde ting enkelt. Vårt WMS er bygget med fokus på brukervennlighet, vi jobber etter en velprøvd prosjektmodell, og vi gir alltid en fast pris – og holder den. Enkelt er ikke alltid det samme som lett, og derfor vil du oppleve at vi stiller krav i et samarbeid. Først og fremst til oss selv, men også til våre kunder. Dette gjør vi fordi vi på bakgrunn av mange års erfaring vet hva som skal til for at et WMS-prosjekt går på skinner og ender opp som en suksess.

Resultatene taler for seg selv. Våre kunder opplever generelt en effektivisering av lageret på 25–40 prosent, en markert nedgang i feilplukk og et bedre arbeidsmiljø.

Logistikk er fremtidens konkurranseparamter

Hva skal vi leve av i fremtiden? Produksjonen er i stor grad flyttet østover, og vårt kunnskapsforsprang krymper for hver dag som går. Den siste bastionen er logistikken. Morgendagens vinnere er de selskapene som er best til å flytte varer.

Forbrukerne tar ikke lenger til takke med middelmådig service og treg levering, og det krever en sterk forsyningskjede å leve opp til kravene. Hos Apport jobber vi hver dag for å optimalisere våre kunders lagerlogistikk, slik at butikken ikke lenger blir sett på som et nødvendig onde, men som et sterkt konkurransefortrinn.

Fakta om Apport
  • Grunnlagt i 2000
  • 45 ansatte
  • Med hovedkontor i Danmark og salgsrepresentasjon i Norge og Sverige
  • Egen utviklingsavdeling i Danmark og Polen
  • 100 + WMS-installasjoner over hele verden

Hvorfor heter vi Apport?

Apport kommer fra det franske ordet for "å bringe" (apporter) og blir hovedsakelig brukt som kommandoen en jeger gir jakthunden sin når den skal bringe byttedyr tilbake.

Apport WMS sikrer at varene blir brakt optimalt gjennom forsyningskjeden. Fra varemottak over plukke til forsendelse – riktig vare på riktig måte, til riktig tid.